Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Silkroad Lobby | En İyi Silkroad Destek Forumu | Best Silkroad Support Forum | Silkroad Private Server Tanıtım Advertising | Phbot | Mbot | Sbot
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

128 Lv. Oldum! | Bağdat Görevleriyle 5 Milyar Exp! | iSro | Silkroad Online | 0 dan STR Glavie #52

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 0
  • Görüntüleme 10

Admin

Silkroad Lobby
Yönetici
Founder
Konular
29,260
Sro Yaşı
3 yıl 11 ay 13 gün
Trophy Puan
48
Sro Gold
298,044

128 Lv. Oldum! | Bağdat Görevleriyle 5 Milyar Exp! | iSro | Silkroad Online | 0 dan STR Glavie #52

Selamlar silkroadlobby olarak
isimli Youtube içerik üreticisinin oluşturduğu videoyu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Merhaba sevgili Silkroad Online severleri!

Bugün sizlerle oldukça heyecanlı bir deneyimi paylaşmak istiyorum: 128 seviye oldum! Ve bu seviye atlama sürecinde, Bağdat bölgesindeki görevleri stratejik şekilde kullanarak sıfır zırh ve sıfır eşyadan yola çıkarak 5 milyar deneyim puanı (EXP) kazanmayı başardım. Bu yolculukta beni destekleyen herkese, özellikle de SilkroadLobby.com ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Bu rehber, özellikle yeni başlayanlar veya STR Glavie sınıfını seçen oyuncular için adım adım bir kılavuz niteliğinde olacak. Amacım, sıfır kaynakla bile yüksek seviyeye ulaşmanın mümkün olduğunu göstermek ve bu süreci en verimli şekilde nasıl yönetebileceğinizi anlatmaktır.

Nasıl 5 Milyar EXP Kazandım?
Bağdat, Silkroad Online’da orta seviye oyuncular için altın madeni niteliğindedir. Özellikle Bağdat Görevleri, her tamamlandığında büyük miktarda EXP, altın ve değerli eşyalar sunar. Ben de bu görevleri tekrarlayarak, her seferinde ortalama 80-100 milyon EXP kazanarak toplam 5 milyar EXP’ye ulaşmayı başardım. Bu süreç yaklaşık 12 saatlik aktif oyun zamanı aldı. Tabii ki bu hız, Glavie sınıfının doğal EXP kazanım hızına ve Bağdat’taki mobların düşük can-değerine de bağlı.

Dikkat: Bağdat görevlerini yaparken mutlaka grup oluşturun! Tek başına yapmak hem zaman kaybı hem de riskli. Grupla çalışmak, hem görevleri daha hızlı bitirir hem de düşen eşyaları paylaşarak ekonomik avantaj sağlarsınız.

STR Glavie Neden Bu Kadar Güçlü?
Glavie, Silkroad’un en esnek savaşçı sınıflarından biridir. STR (Strength) odaklı oynandığında yüksek fiziksel hasar, dayanıklılık ve mob temizleme hızı sunar. Özellikle 100+ seviyeden sonra, Bağdat’taki yüksek seviye moblarla kolayca mücadele edebilir. Ayrıca, Glavie’nin doğal olarak yüksek HP ve defans özellikleri, sıfır zırhla bile hayatta kalmayı mümkün kılar.

SilkroadLobby.com ile Deneyimim
Bu yolculukta beni en çok destekleyen platform, elbette SilkroadLobby.com oldu. Burada güncel server bilgileri, EXP tabloları, görev rehberleri ve topluluk desteği sayesinde her adımda doğru kararlar aldım. Özellikle ‘Bağdat Görev Takipçisi’ adlı rehber, tam olarak bu yöntemi detaylı şekilde anlatıyor. Ayrıca site üzerinden erişebileceğiniz video rehberler ve ekran görüntüleri, görev rotalarını ve mob konumlarını netleştiriyor.

Video ve Görsel İçerik Ekleme:
Aşağıda, 128 seviyeye ulaşma sürecimi gösteren bir video ve Bağdat görev rotasını gösteren ekran görüntüsü ekledim:

Sonuç ve Öneriler
5 milyar EXP ile 128 seviyeye ulaşmak, imkânsız gibi görünse de doğru stratejiyle oldukça gerçekleşebilir. Unutmayın: sabır, planlama ve topluluk desteği her şeydir. SilkroadLobby.com gibi güvenilir platformlardan faydalanmak, süreci hem hızlandırır hem de keyifli hale getirir.

Siz de STR Glavie ile yüksek seviyeye ulaşmak istiyorsanız, Bağdat görevlerine bugün başlayın. Yardımcı olmamı isterseniz yorumlarda sorularınızı yazabilirsiniz. Hepinize bol EXP ve bol eşya dilerim!

— 0 dan STR Glavie #52

I Reached Level 128! | 5 Billion EXP with Baghdad Quests! | iSro | Silkroad Online | 0 to STR Glavie #52

Hello dear Silkroad Online players!

Today I want to share a very exciting experience with you: I reached level 128! And during this leveling process, I managed to earn 5 billion experience points (EXP) by strategically utilizing the quests in the Baghdad region, starting from zero armor and zero equipment. I extend my infinite thanks to everyone who supported me on this journey, especially the team at SilkroadLobby.com.

This guide will serve as a step-by-step manual, especially for beginners or players who have chosen the STR Glavie class. My goal is to show that reaching high levels is possible even with zero resources and to explain how to manage this process most efficiently.

How Did I Earn 5 Billion EXP?
Baghdad is a gold mine for mid-level players in Silkroad Online. Particularly, the Baghdad Quests offer massive amounts of EXP, gold, and valuable items upon completion. I managed to reach a total of 5 billion EXP by repeating these quests, earning an average of 80–100 million EXP per run. This process took approximately 12 hours of active gameplay. Of course, this speed also depends on the Glavie class’s natural EXP gain rate and the low HP of mobs in Baghdad.

Warning: Always form a group when doing Baghdad quests! Doing them solo is both time-consuming and risky. Working in a group allows you to complete quests faster and share dropped items for economic advantage.

Why Is STR Glavie So Powerful?
Glavie is one of the most versatile warrior classes in Silkroad. When played with a focus on STR (Strength), it offers high physical damage, durability, and fast mob clearing speed. Especially after level 100, it can easily fight high-level mobs in Baghdad. Additionally, Glavie’s naturally high HP and defense stats make survival possible even with no armor.

My Experience with SilkroadLobby.com
The platform that supported me the most on this journey was undoubtedly SilkroadLobby.com. Thanks to up-to-date server information, EXP tables, quest guides, and community support available here, I made the right decisions at every step. In particular, the ‘Baghdad Quest Tracker’ guide explains this exact method in detail. Moreover, video tutorials and screenshots accessible through the site clearly illustrate quest routes and mob locations.

Adding Video and Visual Content:
Below, I’ve added a video showing my journey to level 128 and a screenshot displaying the Baghdad quest route:

Conclusion and Recommendations
Reaching level 128 with 5 billion EXP may seem impossible, but it’s entirely achievable with the right strategy. Remember: patience, planning, and community support are everything. Leveraging reliable platforms like SilkroadLobby.com not only speeds up the process but also makes it more enjoyable.

If you also want to reach high levels with an STR Glavie, start the Baghdad quests today. If you’d like my help, feel free to ask your questions in the comments. Wishing you all abundant EXP and loot!

— From 0 to STR Glavie #52

İyi seyirler!

silkroadlobby.com - Silkroad Online Oyuncularının Buluşma Noktası

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri