Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Silkroad Lobby | En İyi Silkroad Destek Forumu | Best Silkroad Support Forum | Silkroad Private Server Tanıtım Advertising | Phbot | Mbot | Sbot
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

deepseek-ai / DeepEP, DeepEP: an efficient expert-parallel communication library

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 0
  • Görüntüleme 5

Admin

Silkroad Lobby
Yönetici
Founder
Konular
29,503
Sro Yaşı
3 yıl 11 ay 19 gün
Trophy Puan
48
Sro Gold
300,474
DeepEP: Verimli Uzman-Paralel İletişim Kütüphanesi ve XenForo Entegrasyonu

Giriş

Modern yapay zeka ve büyük ölçekli dil modellerinin gelişimiyle birlikte, dağıtık hesaplama altyapıları giderek daha karmaşık hale gelmektedir. Bu bağlamda, özellikle uzman-paralel (expert-parallel) mimariler gibi gelişmiş paralelizm yaklaşımları, modellerin verimli şekilde eğitilmesi ve çıkarımı için kritik öneme sahiptir. GitHub üzerinde yayınlanan reposu, bu alanda önemli bir adım olan verimli iletişim kütüphanesini sunmaktadır. Bu makalede, DeepEP’nin teknik özellikleri, kullanım alanları ve özellikle XenForo tabanlı forum yönetim sistemlerinde nasıl entegre edilebileceği detaylı olarak ele alınacaktır. Ayrıca, SilkroadLobby gibi platformların bu tür açık kaynaklı çözümlerden nasıl faydalanabileceğine de değineceğiz.

DeepEP Nedir?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri